کودکان از آموزش های متناسب در خصوص مسایل جنسی برخوردار نبوده اند / اعلام نتیجه معاینات روانپزشکی

برخلاف بعضی شایعات، هیچ کدام از والدین رضایت نداده‌اند و همه آنان با جدیت پیگیر شکایت‌شان هستند. اعلام نتیجه معاینات روانپزشکی: کودکان از آموزش های متناسب..

تلاش شورای شهر جهت خداحافظی پایتخت نشینان با کیسه‌های پلاستیکی

رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر پایتخت کشور عزیزمان ایران از مردم پایتخت خواست که به کمپین #تهران_ بی_پلاستیک بپیوندند. تلاش شورای شهر جهت خ..

ادامه مطلب

ارتباط زیاد کردن طلاق با اسراف در سبزه شب عید!

«کل مسئله کشور در همین سبزه عید خلاصه شده است و اصلاً مسئله کم آبی کشور نه به‌ خاطر مدیریت غلط کشاورزی بلکه به‌ خاطر همین سبزه‌هاست. در تحقیقاتی که ب..

ادامه مطلب

300میلیاردتومان , درآمد شهرداری پایتخت کشور عزیزمان ایران از فروش طرح ترافیک در سال97

روزنامه وقایع اتفاقیه حدول زیر را که از بودجه شهرداری پایتخت کشور عزیزمان ایران در سال 97 استخراح کرده منتشر کرده است.(ارقام به هزارمیلیون ریال است) ..