گت بلاگز اخبار پزشکی سلول های ایمنی معیوب منجر به بروز «طاسی» می شوند

مطالعه تازه نشان می دهد احتمالا سلول های ایمنی معیوب در از دست دادن موها نقش دارند.

عبارات مهم : ایمنی

به گزارش مهر، محققان دانشگاه کالیفرنیا در آزمایش بر روی موش ها دریافتند سلول های T تنظیمی (Tregs) موجب جنبش سلول های بنیادی پوست در رشد مو می شوند. Tregs نوعی سلول ایمنی هستند که به کنترل التهاب کمک می کنند.

سلول های ایمنی معیوب منجر به بروز «طاسی» می شوند

تیم تحقیق دریافت اگر Tregs از بین رود، سلول های بنیادی قادر به بازتولید فولیکول های مو نخواهند بود.

دکتر مایکل روزنبلوم، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «فولیکول های مو به طورمداوم بازیافت می شوند: زمانیکه یک تار مو می افتد، کل فولیکول مو مجددا به اوضاع رشد برمی گردد.»

وی در ادامه می افزاید: «این باور وجود دارد که این فرآیند کاملا وابسته به سلول بنیادی هست، ولی وجود Tregs هم مهم هست. اگر این یک نوع سلول ایمنی از بین رود، مو رشد نمی کند.»

این یافته ها نشان می دهد نقص و عیب در Tregs می تواند منجر به «آلوپسی آره آتا» شود که یک اختلال خودایمنی مرسوم است که منجر به از دست دادن موها شده است و در بروز طاسی هم نقش دارد.

حال محققان قصد دارند این آزمایش را بر روی انسان انجام دهند.

واژه های کلیدی: ایمنی | آزمایش | محققان | سلول های بنیادی | اخبار پزشکی