گت بلاگز اخبار ورزشی و نتایج مسابقات هر دو تیم افزایش کردند ، صدرنشینی سوئد با پیروزی پُرگل برابر مکزیک

تیم ملی فوتبال سوئد با پیروزی برابر مکزیک به مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی افزایش کرد.

صدرنشینی سوئد با پیروزی پُرگل برابر مکزیک/ هر دو تیم افزایش کردند

عبارات مهم : مکزیک

تیم ملی فوتبال سوئد با پیروزی برابر مکزیک به مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی افزایش کرد.

به گزارش تسنیم، تیم های ملی فوتبال سوئد و مکزیک در آخرین دیدار گروه F جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه از ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه اکاترینبورگ آره نا به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار با نتیجه ۳ بر صفر به سود زردپوشان سوئدی به آخر رسید.

هر دو تیم افزایش کردند ، صدرنشینی سوئد با پیروزی پُرگل برابر مکزیک

در این دیدار آگوستینسون در در دقیقه ۵۰، گرانگوئیست در دقیقه ۶۲ و آلوارز (گل به خودی) در دقیقه ۷۴ سه گل سوئدی ها را در این دیدار وارد دروازه مکزیک کردند.

قضاوت این دیدار را پیاتانا نستور آرژانتینی بر عهده داشت. او در این دیدار به لارسون از سوئد و گایاردو، مورنو و میگل لایون از مکزیک کارت زرد نشان داد.

سوئد با وجود اینکه شانس کمی جهت افزایش از این گروه داشت، با برتری پُر گل برابر مکزیک شش امتیازی شد و به عنوان تیم نخست از گروه F جام جهانی به مرحله یک هشتم نهایی افزایش کرد. مکزیک شش امتیازی به عنوان تیم دوم راهی مرحله بعد شد و در مرحله بعد به مصاف تیم دوم گروه E خواهد رفت.

آگوستینسون عالی ترین بازیکن زمین شد

هافبک تیم فوتبال سوئد به عنوان عالی ترین بازیکن دیدار تیمش برابر مکزیک لقب گرفت.

این بازیکن گل نخست سوئد برابر مکزیک را به ثمر رساند.

هر دو تیم افزایش کردند ، صدرنشینی سوئد با پیروزی پُرگل برابر مکزیک

واژه های کلیدی: مکزیک | افزایش | بازیکن | فوتبال | جام جهانی | اخبار ورزشی و نتیجه های مسابقات