گت بلاگز اخبار فرهنگی و هنری کارگردان «هشتگ» فیلمی تازه می‌سازد

رحیم بهبودی‌فر از بروزترین فعالیت سینمایی خود و شاخصه آن نسبت به آثار مشابه گفت.

کارگردان «هشتگ» فیلمی تازه می‌سازد

کارگردان «هشتگ» فیلمی تازه می سازد

عبارات مهم : فعالیت

رحیم بهبودی فر از بروزترین فعالیت سینمایی خود و شاخصه آن نسبت به آثار مشابه گفت.

کارگردان «هشتگ» فیلمی تازه می سازدرحیم بهبودی فر نویسنده و کارگردان سینما با اشاره به بروزترین فعالیت خود به گروه تحریریه سایت؛ گفت: به صورت یکسان با مهراد صدیقی نویسنده کتاب «آبنیات هلدار» قصد نگارش فیلم نامه ای کمدی داریم که هم اکنون در مرحله طراحی آن قرار داریم.

کارگردان «هشتگ» فیلمی تازه می‌سازد

وی افزود: به جز نویسندگی مشترک، کارگردانی آن را نیز خودم بر عهده دارم و تصور می کنم به جشنواره فیلم فجر برسانم.

وی راجع به توصیه بارز این فیلم نامه نسبت به بقیه فیلمنامه های مشابه آن، بیان کرد: دوره های متفاوت تاریخی از گذشته و حال در قالب فیلم آورده شده است است ولی تنها شاخصه فیلم نامه ما این است که آینده را نیز به شکل کمدی نشان می دهیم و فکر می کنم در کشور عزیزمان ایران هنوز چنین اتفاقی نیفتاده است.

این کارگردان راجع به نام بروزترین اثر خود بیان کرد: هنوز اسم قطعی جهت آن در نظر نگرفتیم.

بهبودی فر در خصوص آخرین اوضاع فیلم سینمایی «هشتگ» خاطرنشان کرد: کارهای فنی این فیلم به آخر رسید و نسخه نهایی آن آماده شده است است.

واژه های کلیدی: فعالیت | سینمایی | نویسنده | کارگردان | کارگردانی | کارگردان سینما | اخبار فرهنگی و هنری