گت بلاگز اخبار فرهنگی و هنری تصاویر) + بازیگران زنِ سینما کنارِ قربانی اسیدپاشی اصفهان (

نمایشگاهی از عکس‌های گرفته شده است از مرضیه ابراهیمی، یکی از قربانیان اسیدپاشی اصفهان، عصر امروز (جمعه هشتم تیر) در منزل بازیگران و صورت های معروف گشایش یافت.

تصاویر) + بازیگران زنِ سینما کنارِ قربانی اسیدپاشی اصفهان (

بازیگران زنِ سینما کنارِ قربانی اسیدپاشی اصفهان (+تصاویر)

عبارات مهم : تصویر

نمایشگاهی از تصویر های گرفته شده است از مرضیه ابراهیمی، یکی از قربانیان اسیدپاشی اصفهان، عصر امروز (جمعه هشتم تیر) در منزل بازیگران و صورت های معروف گشایش یافت.

به گزارش خبرآنلاین، «سرنوشت تو را بتی رقم زد که دیگران می پرسیدند»، نام نمایشگاه تصویر های نگار مسعودی از مرضیه ابراهیمی، آخرین قربانی اسیدپاشی اصفهان است که از عصر امروز در نگارخانه تابستان منزل بازیگران و صورت های معروف میزبان علاقه مندان شد.

این نمایشگاه با استقبال گرم مخاطبان و با حضور اشخاص فرهنگی و هنری از جمله بازیگران سینما و تلویزیون گشایش یافت.

رویا نونهالی، گوهر خیراندیش و الهام پاوه نژاد، بازیگران سینما و تلویزیون با حضور در افتتاحیه این نمایشگاه، با مرضیه ابراهیمی (قربانی اسیدپاشی) و نگار مسعودی (عکاس) به گفت و گو پرداختند.

به گفته نگار مسعودی، تصویر های این مجموعه مستند اجتماعی هستند و در این نمایشگاه ۲۰ تصویر از مرضیه ابراهیمی به نمایش درآمده است.

تصاویر) + بازیگران زنِ سینما کنارِ قربانی اسیدپاشی اصفهان (

واژه های کلیدی: تصویر | سینما | قربانی | اصفهان | اسیدپاشی | بازیگران | نمایشگاه | نمایشگاه | بازیگران زن | قربانیان اسیدپاشی