گت بلاگز اخبار علمی و آموزشی جوهر نامرئی، تازه ترین تکنیک تقلب در امتحانات

شاید در نگاه اول اینطور به نظر بیاید که راجع به اختراع یکی از همکلاسی‌های هری پاتر در مدرسه “هاگوارتز” صحبت می‌کنیم، ولی “جوهر نامرئی” واقعا به وسیله بازرسان و

عبارات مهم : برخورد

شاید در نگاه اول اینطور به نظر بیاید که راجع به اختراع یکی از همکلاسی های هری پاتر در مدرسه “هاگوارتز” صحبت می کنیم، ولی “جوهر نامرئی” واقعا به وسیله بازرسان و مراقبان امتحانات دانشگاهی در بریتانیا کشف شده است است.

به گزارش ایسنا و به نقل از تلگراف، بر اساس آخرین گزارش سالیانه کانون قضات مستقل(OIA) بریتانیا، یک دانشجوی وکالت با 24 صفحه تقلب که با جوهر نامرئی(جوهر ماورا بنفش) نوشته شده است بود و کاغذ سفید به نظر می آمد دستگیر شد.

جوهر نامرئی، تازه ترین تکنیک تقلب در امتحانات

تصور می شود این زن در نظر داشته تا یک خودکار UV را با خود سر جلسه آزمون برده و به وسیله آن نوشته های نامرئی اش را مرئی کند. وی این برگه ها را لای کتابی که به همراه داشت جاسازی کرده بود ولی در حالی که با خودکار UV در حال تقلب بوده به وسیله مراقبان دیده و دستگیر می شود.

جزئیات این تقلب زمانی برملا شد که این زن نسبت به جریمه عملش درخواست فرجام خواهی داشت.

استفاده از جوهر نامرئی تازه ترین نمونه از بکارگیری تکنولوژی به وسیله دانشجویان جهت تقلب در امتحانات هست. بعد از افشاگری تلگراف مبنی بر این که بعضی دانشجویان با قرار دادن وسایل الکترونیکی کوچک در گوششان که توانایی زمزمه کردن جواب سوالات را داراست و بیان رشد میزان تقلب در امتحانات، نمایندگان مجلس و مدیران دانشگاه های بریتانیا دستور دادند بازرسان به طور سرزده از محل امتحانات دیدار کنند.

آمار رسمی نشان می دهد استفاده از وسایل الکترونیکی جهت تقلب در حال زیاد کردن است و تا به حال صدها دانشجو در بریتانیا به خاطر استفاده از دستگاه های پنهان در طول امتحانات دستگیر شده است اند.

لرد استوری، کسی که با رشد بی رویه صنعت مقاله نویسی مبارزه می کند می گوید استفاده از جوهر نامرئی در امتحانات بسیار مبدعانه است.

جوهر نامرئی، تازه ترین تکنیک تقلب در امتحانات

وی افزود: دانشگاه ها از رشد میزان تقلب ها آگاهند و بیم دارند که این کار باعث از دست رفتن اعتبارشان شود.

لرد استوری سخنگوی حزب لیبرال دموکرات مجلس اعیان بریتانیا، افزود: گاهی دانشجویان به علت سرخوردگی و ناامیدی از عملکردشان در جلسات آزمون به دنبال جستجوی دستگاه های تکنولوژیک جهت تقلب می روند. تعداد این دانشجویان روزانه در حال زیاد کردن هست، به خصوص میان دانشجویان خارجی. گاهی والدین ثروتمند دانشجو شهریه او را پرداخت می کنند ولی فرزندشان از درخشش در امتحانات ناامید هست، بنابراین بخاطر این که آن پول هدر نرود دست به تقلب می زند.

جوهر نامرئی در فروشگاه های اینترنتی به قیمت 2 پوند در دسترس است و اغلب به عنوان اسباب بازی کودکان دسته بندی می شود. البته این جوهر استفاده های بافایده نیز دارد، به عنوان مثال جهت علامتگذاری روی اشیا قیمتی در مواقع گم یا دزدیده شدن.

این جوهر از موادی ساخته شده است است که هنگامی که این مواد با اشعه ماورا بنفش برخورد می کنند از خود نور درخشانی ساطع می کنند. جوهر نامرئی در گذشته جهت رمزگشایی از جنایات و جرائم همانند رمزگشایی از پیغام های پنهانی میان گروه های خلافکار استفاده می شده است است.

جوهر نامرئی، تازه ترین تکنیک تقلب در امتحانات

برای مثال، در سال 2008 یکی از عنصرهای القاعده به نام حبیب احمد 32 ساله در حال حمل کدهایی که با جوهر نامرئی نوشته شده است بود، بعد از شناسایی به وسیله پلیس بریتانیا دستگیر و روانه زندان شد.

سخنگوی دانشگاه های بریتانیا می گوید: دانشگاه ها در برخورد با تقلب بسیار قاطع برخورد خواهند کرد و جریمه های سنگینی جهت دانشجویانی که مرتکب آن شوند تعیین کرده اند. سوءرفتار آموزشی ناقض قواعد حاکم بر دانشگاه هاست و می تواند موجب اخراج دانشجویان از دانشگاه شود. ضمن این که دانشگاه ها نیز در تشخیص انواع روش های تقلب باتجربه تر شده است اند.

واژه های کلیدی: برخورد | نامرئی | نامرئی | دانشگاه | استفاده | دانشگاه | امتحانات | دانشجویان