گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی سکوت دوستان در برابر تخریب عارف قابل قبول نیست / رسولی

یک عضو بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه عارف نقشی در تهیه لیست اصلاح‌طلبان نداشته است گفت: سکوت اکثر دوستان در برابر تهمت‌هایی که به عارف زده می‌شود، قابل قبول

رسولی: سکوت دوستان در برابر تخریب عارف قابل قبول نیست

عبارات مهم : سیاست

یک عضو بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه عارف نقشی در تهیه لیست اصلاح طلبان نداشته است گفت: سکوت اکثر دوستان در برابر تهمت هایی که به عارف زده می شود، قابل قبول نیست.

سید حسن رسولی در گفت وگو با ایسنا، در پاسخ به سوالی راجع به ادعای بعضی کانال های خبری راجع به دخالت بعضی افراد خارج از شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان در تهیه لیست انتخاباتی مجلس دهم و شوراهای اسلامی شهر و دِه از جمله فرزند مدیر شورای عالی ضمن کذب دانستن اینگونه مطالب، اظهار کرد: نامزدهای مجلس دهم در استان ها بدون دخالت مرکز از سوی شوراهای حوزه های انتخابیه نهایی شده است و بر اساس آیین نامه، فردی از مرکز در بستن لیست مناطق دخالت نداشته هست. نقش محوری شورای عالی فقط کمک به اجماع سازی و انسجام تشکیلاتی بوده هست. بر این اساس نه تنها حمید رضاعارف (که مورد ادعای یک کانال قرار گرفته است) بلکه خود محمدرضا عارف هیچ نقشی در این تصمیم نداشته هست. اینکه حمید عارف که یکی از نخبگان مطرح دانشگاهی است نه تنها عضویتی در شورای عالی نداشته بلکه کوچکترین مداخله ای در امور انتخابات ٩٤ نداشته است.

سکوت دوستان در برابر تخریب عارف قابل قبول نیست / رسولی

وی در ادامه افزود: شخص عارف که بنا بر اصرار احزاب و رهبران اصلاح طلب به علت اعتبار بالای خود ریاست شورا را پذیرفته هست، در شهرستان ها از طریق کمیته استان ها در جریان امور سازماندهی انتخابات قرار داشته است و همین یک ادله واهی بودن این ادعاها را به إثبات می رساند.

این عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان با یادآوری نامزدی فرزند عارف در انتخابات مجلس دهم در حوزه انتخابیه یزد، گفت: حمیدرضا عارف در حوزه انتخابیه یزد نامزد شد؛ صلاحیت وی نیز موردتأیید مراجع مربوطه قرار گرفت، ولی عارف نه تنها به علت عدم بروز شبهه در بین اصلاح طلبان به حمایت از فرزند خود نپرداخت بلکه حمیدرضا عارف که طی سال های اخیر زحمات بی منت فراوانی جهت اصلاحات کشیده به نفع دیگر نامزدهای اصلاح طلب از استمرار مسابقه ها در آن حوزه انصراف داد.

وی ادامه داد: در انتخابات شوراهای دوره پنجم حمیدرضا عارف عضویتی در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان نداشته است و اعضای این شورا مشخص هستند. لیست پایتخت کشور عزیزمان ایران را هیات رییسه شورای عالی از طریق به کار گیری کمیته ای ٧نفره به ریاست آقای موسوی لاری و کمک کارشناسی ١٤نفر از کارشناسان مطلع در حد دو برابر تعداد مورد نیاز (٤٢ نفر ) به شورای عالی بر مبنای شاخص هایی که در کمیته سیاست گذاری و تعیین شاخص ها به ریاست حسین کمالی تعیین شده است بود، به جمع شورای عالی معرفی کردند.

رسولی خاطرنشان کرد: این شورا متناسب باگروه های تخصصی شورای شهر و لحاظ کردن سهمیه ٣٠درصدی جوانان و زنان در غیاب نامزدهای عضو شورا به ٢١نفر رأی دادند. عارف و به طریق اولی حمیدرضا عارف که اصلاً در این فرایند نبوده، به جز اداره شورا که متشکل از دبیران کل احزاب و تعدادی از اشخاص حقیقی اصلاح طلب بوده هیچ جهت دیگری را دنبال نکرده اند. از میان اطرافیان عارف صورت هایی همچون صوفی، نمازی، صارمی، نادمی و زن دولتی در لیست ٢١نفره قرار نگرفته اند و بلا فاصله به نفع لیست انصراف دادند. اگر فرضاً بنا بود اقدامی جانبدارانه له یا علیه افرادی از سوی دکتر عارف یا فرزند او صورت گیرد امروز اسامی نامبرده شده است باید عضو شورای پنجم بودند.

این عضو بنیاد امید ایرانیان تاکید کرد: عارف در طول خدمات قریب به ٤٠ساله خویش از رده های میانی مدیریتی تا نفر دوم دولت اصلاحات در گذشته و امروز در قامت رییس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان و فراکسیون امید مجلس و کاندیدای ریاست جمهوری قدمی در جهت توجه به فرزندان و دوستان خود بر نداشته هست. مقبولیت امروز عارف نه تنها متأثر از اقدام تاریخی او در سال ۹۲ وکناره گیری به نفع روحانی بلکه ناشی از اخلاق عملی وی و مصون بودن از هرنوع خاص خواهی خانوادگی او محسوب می شود.

سکوت دوستان در برابر تخریب عارف قابل قبول نیست / رسولی

این عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان اظهار کرد: کافی است پرسیده شود حمیدرضا عارف و سایر فرزندان محمدرضا عارف و خود ایشان بعد ازسال ٩٢چه امتیازی کسب کردند؟ جعفر توفیقی رییس ستاد عارف و همچنین سخنگوی انتخاباتی وی در سال ۹۲در کجای مناصب دولتی قرار گرفتد؟حمید رضا عارف یکی از باهوش ترین فارغ التصیلان دانشگاه شریف امروز از چه جایگاهی در دولت، نهادهای عمومی و حتی بخش شخصی قرار دارد؟

رسولی با بیان اینکه تخریب عارف به علت نقش بی بدیل وی در تحولات سیاسی بعد از ٨٨ جهت کشور عزیزمان ایران و اصلاحات از سوی بعضی رسانه های مجازی طبیعی به نظر نمی رسد، تصریح کرد: نقش بی بدیل عارف در خلق انتخابات 94،92 و96 که منافع ملی را دنبال کرده است از سوی بعضی از این رسانه های مشکوک به زیان انقلاب و اصلاحات تعبیرمی شود! از کنایه ها و جنگ روانی ضد انقلاب علیه عارف و فرزند وحلقه اول یاران او که متناوباً با بدترین بر چسب ها مورد حملات زهر اگینند نباید متعجب بود؟

وی با بیان اینکه کارهای بزرگ هزینه های گزاف دارد، گفت: البته از مراجع صلاحیت دار، احزاب و شخصیت های اصلاح طلب بویژه دوستانی که از نزدیک در جریان تلاش های مؤثر و صادقانه عارف که سلامت او را مورد ترساندن جدی قرار داده بود، انتظار روشنگری می رود. عارف که مورد وثوق رهبری نظام و جامعه اصلاح طلب است با روش های تخریبی رسانه ای در اینترنت مورد تهمت قرار می گیرد و هیچ تصویر العملی از جایی دیده نمی شود.

رسولی در آخر تصریح کرد: برخوردهای رقیب که سه نا کامی پیوسته را پشت سر گذاشته قابل هضم است ولی سکوت اکثر دوستان و عدم اقدام مراجع مسئول در برابر تهمت های اینترنت ضد انقلاب قابل قبول نیست.

سکوت دوستان در برابر تخریب عارف قابل قبول نیست / رسولی

واژه های کلیدی: سیاست | فرزند | فرزندان | اصلاح طلب | شورای شهر | اصلاح طلبان | اخبار سیاسی و اجتماعی