گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی اگر اصالت داشت به مرحوم هاشمی توهین نمی‌کرد/ آمده بود دزد بگیرداما… ، انتقاد صریح مرعشی از احمدی‌نژاد

مرعشی به دولت نهم و دهم اشاره و تصریح کرد: روزی در مورد آقای احمدی‌نژاد به دوستی گفته بودم اگر جواب این آدم را ندهیم، حرمت‌شکنی خواهد کرد و اگر از ما خلاص بشود،

اگر اصالت داشت به مرحوم هاشمی توهین نمی‌کرد/ آمده بود دزد بگیرداما... ، انتقاد صریح مرعشی از احمدی‌نژاد

انتقاد صریح مرعشی از احمدی نژاد:اگر اصالت داشت به مرحوم هاشمی توهین نمی کرد/آمده بود دزد بگیرداما…

عبارات مهم : ایران

مرعشی به دولت نهم و دهم اشاره و تصریح کرد: روزی در مورد آقای احمدی نژاد به دوستی گفته بودم اگر جواب این آدم را ندهیم، حرمت شکنی خواهد کرد و اگر از ما خلاص بشود، مستقیم به صورت مقام معظم رهبری چنگ می اندازد.

به گزارش ایسنا، «حسین مرعشی»، عصر پنجشنبه (۳۱ فروردین ماه) در نشست فعالان سیاسی اصلاح طلب شهرستان بم (در امتداد امید) با اشاره به اوضاع کشور در دولت نهم و دهم تصریح کرد: رای مردم هر لحظه در آینده کشور تاثیرگذار بوده و اعتقاد دارم کوچک ترین بی دقتی در این راستا کشور را در معرض آسیب قرار خواهد داد و این نیست که اگر رای بدهیم، آثار آن رای را در زندگی خود نبینیم.

وی به گذشته احمدی نژاد اشاره کرد و افزود: ایشان روزی فرماندار و استاندار آیت الله هاشمی رفسنجانی بود و می توانست با ارائه برنامه جهت کشور با آیت الله هاشمی رفسنجانی مسابقه کند ولی اگر اصالت داشت، به مرحوم هاشمی توهین نمی کرد. او همان طور که با آقای هاشمی آن کار را کرد، روزی نیز با مقام معظم رهبری این کار را خواهد کرد و این را این روزها می توانیم ببینیم.

وی افزود: ما که بی بصیرت بودیم، می دانستیم و دوستان بصیرمان خوشبختانه با تاخیر متوجه شدند. این مرد کسی است که ۷۰۰ میلیارد دلار منابع کمیاب کشور را بر باد داده هست. این در حالی است که در اقتصاد کشور عزیزمان ایران کل درآمدهای نفتی کشور عزیزمان ایران از شروع پیدایش نفت تا آخر دولت شاهنشاهی ۱۲۰ میلیارد دلار بود.

وی به تحریم های صورت گرفته در دولت نهم و دهم اشاره کرد و یادآور شد: در ۱۰ سال ابتدایی انقلاب اسلامی و جنگ حدود ۹۰ میلیارد دلار، در هشت سال دولت آقای هاشمی رفسنجانی ۱۱۰ میلیارد دلار، در هشت سال دولت آقای خاتمی ۱۱۵ میلیارد دلار نفت فروش رفت که مجموع آنها ۴۰۰ میلیارد دلار بود. این در حالی است که در هشت سال آقای احمدی نژاد تنها ۷۰۰ میلیارد دلار نفت فروخته شد و حال جای پرسش دارد که این منابع کجا رفته هست. ۱.۵ برابر کل دوران نفت کشور در این دوران فروخته شد و کشور را در آستانه یک درگیری بزرگ بین المللی برد.

وی با بیان این که یکی از مواردی که به ایشان در سال ۸۴ می گفتند، «دزدگیر ۸۴» بود تصریح کرد: ایشان آمده بودند دزد بگیرند ولی همه در انتها شاهد بودند که چه اتفاقی افتاد؟ ما تا قبل از دوران آقای احمدی نژاد حتی دوران پهلوی تا رده نخست وزیر یا معاون اول دزد نداشتیم و حتی بعد از انقلاب هم ما در سطح معاون اول و نخست وزیر همچین موردی نداشتیم ولی معاون اول ایشان به وسیله قوه قضاییه محکوم و روانه زندان شد.

مرعشی به روی کار آمدن روحانی در دولت یازدهم اشاره و تصریح کرد: آقای روحانی خدمت بزرگی به کشور عزیزمان ایران کرد. ما بعد از انقلاب سه پرونده بین المللی در حوزه های گروگانگیری، جنگ تحمیلی و بحران هسته ای داشتیم که در بحران هسته ای پنج قطعنامه شورای امنیت علیه ما صادر شد و دوستان ما چین و روسیه قطعنامه ها را وتو نکردند.

مرعشی با بیان این که بعید بود دولتی بتواند در مذاکره ۳ساله همه قطعنامه ها را علیه کشور عزیزمان ایران متوقف کند، تصریح کرد: این کار به لحاظ تاریخی از کاری که مرحوم مصدق جهت کشور عزیزمان ایران نفت را ملی کرد، مهم تر بود؛ آیا که در آن وقت تنها با انگلیس درگیر بودیم ولی در پرونده هسته ای با همه دنیا کارمان به درگیری کشیده بود.

وی با بیان این که همه کشورهایی که تا امروز پرونده ارزش در ذیل ماده هفتم منشور شورای امنیت رفته، رژیمشان ساقط شده است هست، تصریح کرد: این دولت چندین کار مهم کرده است که نخستین آنها برجام بود؛ ضمن آن که این بستر مناسب را مورد نیاز داشتیم.

مرعشی با بیان این که کار در حوزه بهداشت و درمان تسهیل شده است و عمده هزینه ها را دولت و بیمه پرداخت می کند، تصریح کرد: باید اذعان کنیم که اقتصاد کشور در این دولت تا حدودی منظم شده است است و تورم ۴۰ درصدی انتهای دولت دهم هم اکنون به زیر ۱۰ درصد رسیده است.

وی با بیان این که در حوزه نفت کشور با تحریم های صادرات مواجه شده است بود، اظهار کرد: این تحریم ها به گونه ای بود که تولید نفت کشور به یک میلیون بشکه رسید و حتی روز به روز در حال کم کردن بود و حتی یک بشکه را نمی توانستم جدا از تحریم ها بفروشیم و هر کسی هم ادعا کرد که من می فروشم نتوانست و نمونه آن بابک زنجانی بود. ظرف یک سال و نیم بعد از برجام توانستیم تولید نفت را به ۴ میلیون بشکه برسانیم و بازارمان را از سایر کشورها بعد بگیریم و صادرات نفت ما به ۲،۵ میلیون بشکه رسیده است.

واژه های کلیدی: ایران | تحریم ها | احمدی نژاد | احمدی نژاد | هاشمی رفسنجانی | اخبار سیاسی و اجتماعی