گت بلاگز اخبار بین الملل ترامپ از اول به فکر برکناری مدیر اف.بی.آی بود / کاخ سفید

یک سخنگوی کاخ سفید گفت، رئیس‌جمهوری آمریکا از وقت تصدی سمت خود به فکر کنار گذاشتن جیمز کومی از سمت ریاست پلیس فدرال این کشور بوده است.

کاخ سفید: ترامپ از اول به فکر برکناری مدیر اف.بی.آی بود

عبارات مهم : روسیه

یک سخنگوی کاخ سفید گفت، مدیر جمهوری آمریکا از وقت تصدی سمت خود به فکر کنار گذاشتن جیمز کومی از سمت ریاست پلیس فدرال این کشور بوده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید اظهار کرد: دونالد ترامپ از ۲۰ ژانویه که کار خود را به عنوان مدیر جمهور شروع کرد، به فکر این بوده که جیمز کومی، مدیر پلیس فدرال (اف .بی .آی) را از سمت خود برکنار کند.

ترامپ از اول به فکر برکناری مدیر اف.بی.آی بود / کاخ سفید

سندرز افزود: بعد از آن که کومی غلط های متعددی مرتکب شد، ترامپ طی چند ماه گذشته اعتماد خود را به او از دست داد.

این سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: ترامپ از همان روز اول شروع کار خود، گزینه کنار گذاشتن کومی را مدنظر قرار داده بود.

سندرز همچنین تصریح کرد: اسناد مهم و قابل توجهی این مسأله را آشکار کرده که کومی توانایی مورد نیاز جهت ریاست اف .بی .آی را نداشته است.

در همین حال، این سخنگوی کاخ سفید گفت که دولت آمریکا وزارت دادگستری این کشور را جهت ادامه تحقیقات راجع به ارتباط کارزارهای انتخاباتی این کشور با روسیه تشویق می کند.

وی اظهار کرد: ما آنها را جهت تکمیل این بررسی تشویق می کنیم تا بتوانیم نتیجه را به دست آورده و دقیقا متوجه شویم که در یک سال گذشته چه اتفاقی افتاده است و هیچ مدرک قابل استنادی جهت اثبات ارتباط کمپین ترامپ با روسیه وجود ندارد.

ترامپ از اول به فکر برکناری مدیر اف.بی.آی بود / کاخ سفید

این سخنگوی کاخ سفید راجع به احتمال انتصاب دادستان خاص در این باره گفت: فکر نمی کنیم این مساله ضرورت داشته باشد.

از سوی دیگر، روزنامه نیویورک تایمز با استناد به بعضی گزارش ها عنوان کرده که کومی در آخرین روزهای پیش از اخراجش، منابع مالی بیشتری از وزارت دادگستری جهت ادامه بررسی ها راجع به ارتباط کمپین ترامپ با مسکو درخواست کرده بود.

واژه های کلیدی: روسیه | ارتباط | دادگستری | دونالد ترامپ | اخبار بین الملل