گت بلاگز اخبار بین الملل معاون ترامپ ایستادگی مونته‌نگرو برابر روسیه را ستود

معاون رئیس‌جمهوری آمریکا از ایستادگی کشور کوچک مونته‌نگرو برابر فشار روسیه در وقت پیوستن آن به ناتو تقدیر کرد.

معاون ترامپ ایستادگی مونته نگرو برابر روسیه را ستود

عبارات مهم : روسیه

معاون مدیر جمهوری آمریکا از ایستادگی کشور کوچک مونته نگرو برابر فشار روسیه در وقت پیوستن آن به ناتو تقدیر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مایک پنس، معاون مدیر جمهوری آمریکا عالی ترین مقام آمریکایی است که طی ۱۰۰ سال گذشته به این کشور کوچک حوزه دریای آدریاتیک سفر می کند. روسیه، مونته نگرو را یک متحد سنتی اسلاو خود می داند.

معاون ترامپ ایستادگی مونته‌نگرو برابر روسیه را ستود

معاون دونالد ترامپ، مدیر جمهوری آمریکا سه شنبه در ضیافت شام با مدیر جمهوری مونته نگرو گفت: دلیری شما خصوصا در مواجهه با فشار روسیه تحسین دنیا را برانگیخت و من هم آن را ارج می نهم.

پنس افزود: من حامل خبر تبریک مدیر جمهور دونالد ترامپ هستم. او مرا به عنوان نشانە ملموس از تعهد ما به مونته نگرو به عنوان تازه ترین عضو ناتو به اینجا فرستاده است.

وی گفت: آینده کشورهای بالکان غربی در “غرب” هست. ما بر تعهد آمریکا جهت برقراری روابط و تقویت این روابط میان جامعه اروپایی و بالکان غربی و آمریکا تاکید داریم.

پنس پیوستن مونته نگرو به ناتو را دستاوردی تاریخی جهت این کشور خواند و گفت که پیوستن به ناتو نشانه قدرت این کشور ۱۰ سال بعد از استقلال است.

دولت مونته نگرو، روسیه را به طراحی یک کودتای ناکام در ماه اکتبر متهم کرده و به گفته آنها، روسیه تلاش داشته از پیوستن این کشور به ناتو جلوگیری کند.

معاون ترامپ ایستادگی مونته‌نگرو برابر روسیه را ستود

واژه های کلیدی: روسیه | آمریکا | مونته نگرو | دونالد ترامپ | مقام آمریکایی | اخبار بین الملل