گت بلاگز اخبار اجتماعی اعطای کارت 10 میلیونی جهیزیه به زوج‌های جوان

مدیر کل دفتر ازدواج وزارت جوانان گفت: مجامع ازدواج باید بعد از تهیه جهیزیه به بحث حفظ خانواده و تسهیل گری در امر ازدواج نیز وارد شوند.

اعطای کارت 10 میلیونی جهیزیه به زوج‌های جوان

اعطای کارت 10 میلیونی جهیزیه به زوج های جوان

عبارات مهم : ازدواج

به گزارش ایسنا، ناصر صبحی در جلسه مجمع خیرین ازدواج استان اردبیل بیان کرد: طبق هماهنگی هایی که با بعضی کارخانه های تولید لوازم خانگی انجام شده است در نظر داریم امسال کارت خرید لوازم خانگی به میزان ۱۰ میلیون تومان را به هر یک از زوجین با سود چهار تا پنج درصد و در اقساط سه ساله تخصیص داده شده است دهیم.

اعطای کارت 10 میلیونی جهیزیه به زوج‌های جوان

وی از راه اندازی بانک اطلاعات خیرین در کشور خبر داد و گفت: کارها خیرین ازدواج نباید در تامین جهیزیه محدود شود بطوریکه که حفظ بنیان خانواده از تامین جهیزیه مهمتر است.

به گفته صبحی با جمع بندی فعالیت مجامع استانی در خرداد ماه امسال جلسه هم اندیشی برگزار شده است و نخستین مجمع ملی ازدواج شکل می گیرد. به طوریکه مورد نیاز است این مجامع تنها در بحث تهیه جهیزیه ورود نکنند بلکه بحث تسهیل سازی و حفظ خانواده در کنار آن مهم است.

مدیر کل دفتر ازدواج و تعالی وزارت ورزش از برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره پیش، حین و بعد از ازدواج خبرداد و گفت: در جهت آگاه سازی جوانان و خانواده کارها موثری در جهت آگاه سازی در این حوزه انجام شده است است.

واژه های کلیدی: ازدواج | جهیزیه | خانواده | لوازم خانگی | اخبار اجتماعی